top of page

Y I N Y O G A

U T B U D 

Måndagar, 10 ggr
18.00-19.15

20.00-21.15

 

Tisdagar, 10 ggr
18.00-19.15

Onsdagar, 10 ggr
Yinyoga för stela män

18.00-19.15

Pris:
10 ggr 2 000 kr (klass)

(klass ger automatiskt förtur till nästkommande klass)

Drop-in 250 kr
(i mån av plats)

Yogaaktivitet, pris mot förfrågan

(härligt yogapass anpassat efter enskilda grupper)
 


5Frågor/bokning via formuläret nedan.

O M  Y I N Y O G A

Yinyoga stillar kropp & sinne, kompletterar annan träning, är avslappnande och minskar stress men bidrar också till en större medveten närvaro, ökar rörlighet i leder, skapar ett inre lugn och ökar flödet av energi & livskraft.
 

Yinyoga är en lugn yogaform och vi gör alla positioner sittande eller liggande, vi slappnar av i muskler och inriktar oss bl.a. på fascian som kan liknas vid ett spindelnät som håller ihop vår kropp. Den består av kollagen och  elastin och är väldigt stark och flexibel.

 

När Fascian stelnar stelnar vi, när den är elastisk är vi mjuka och rörliga. Den lagrar vattnet i vår kropp i små blåsor ungefär som en clementin håller juicen i små hinnor i allt större bubblor och klyftor under skalet. Det kan bildas ärr i fascian och den kan stelna av olika orsaker som ålder, stress, monotona rörelsemönster, stillasittande, inaktivitet, dålig andning, mycket träning utan återhämtning m.m. 

Det fantastiska är; det går träna upp fascian med YINYOGA.

  • Yinyoga är mer än bara yoga; det är också mindfulness, vi släpper taget och upplever ett större lugn i våra tankar; vi är här och nu – medveten närvaro.
     

  • Yinyoga är inte bara yoga & mindfulness det är också traditionell kinesisk medicin; vi stimulerar samma slags meridianer som vid akupunktur och med samma effekt.

bottom of page